Sovrum á la 2015

Gabriella

Skrivet av SE

Publicerat för sen · 4363 besök

Så var det dags för uppfräschning och byte av stil i sovrummet. Från romantisk PIP Studio tapet i grönt till Kalklitir i grått med varma kontrastfärger som koppar och brons på lampor, tavlor och bord.  

2012: Före-/mäklarbild. Sovrummet (förutom möblemanget förstås) när jag köpte radhuset. 

Image title

2013-2015: La in mörk valnötsparkett på hela övervåningen när jag flyttade in. Efter att ha renoverat kök och vardagsrum, tapetserade jag sovrummet med en romantisk grön PIP Studio tapet. Ganska gulligt och sött men...

Image title

Nu ville jag ha något helt annat. Målade väggarna med Kalklitir, x-strokes denna gång för en mjukare molnkänsla och en mörkare grånyans än vad jag har i vardagsrummet.

Ville ha minimalistiska tavelramar och dessa hittade jag på Myrorna för en spotsyver. Sprayade dem med kopparfärg, satte in några av mina egenmålade tavlor och andra motiv och gjorde en tavelvägg. Satte upp hängande lampor (socklarnas färg är i brons) på vardera sida om sängen. Köpte två sängbord überbilligt och sprayade även dessa med kopparfärg. Är riktigt nöjd med resultatet och jag har dessutom en vägg kvar i sovrummet att gå loss på, så fortsättning följer.

Image title

Image title

Image title

Image title

Mer om sovrumsrenoveringen finns här "Min sovrumsrenovering 2015". 

Hälsningar Gabriella

Kommentarer

Fler inspirerande inlägg

Visa fler utvalda inlägg