Tavelvägg som sticker ut

Jezz

Skrivet av SE

Publicerat för sen · 2649 besök

Häromdagen fick vårt renhorn ovanför TVn sällskap av diverse tavlor och dekorationer.

Image title

Image title

Image title

Posters och vykort från Lagerhaus och Gallerix, ett rostigt järn-V, en gammal nummerplåt, en Leatherman-figur från Edblad & Co, ett konstkort från Formelle Design, en handavtryckstavla av våra barn, en gammal ram med en del av ett notblad i samt tre diamantdekorationer gav väggen en ny look. Jag gillar kombon av platta tavlor och saker som "sticker ut" från väggen. Diamanthalvorna har jag köpt hos Style by Seiler and I just loooove them! I förpackningen ligger det tre likadana halvor kvar. Man kan alltså sätta ihop dem till tre hela diamanter som man kan ha hängande eller liggande om så önskas.

Image title

Image title

Hur många tavelväggar kan man ha egentligen..? Faktum är att vi har en till i vardagsrummet. :) Men den sticker bara ut lite grann, med en hatt!

Image title

Min nästa tavelvägg (ja, självklart blir det flera! Även i sonens och döttrarnas rum planerar jag att hiva upp tavelväggar...) kommer att hamna i trappen ner till källaren. Där finns denna stora, helt outnyttjade vägg till förfogande! Ni förstår säkert att det kliar i fingrarna... :)Image title

Där tänker jag ha foton och posters i raka, enkla, svarta, vita och trärena ramar.  Vår hall har tills för ett tag sedan varit strikt svartvit, vilket jag för all del gillar. Men nu känner jag att jag vill mjuka upp det hela med lite trä och natur, precis som jag gjort i vardagsrummet. Några trärena ramar, korgar och en dörrmatta av hampa kan göra så himla mycket för känslan. Huruvida även trapptavelväggen ska bestå av några utstickande ting vet jag inte än. Kanske att de kvarvarande diamanthalvorna kan komma till sin rätt där mellan ramarna... vi får la se! :)

Tavelväggen i trappen är än så länge bara i tankestadiet, men självklart utlovas bilder från den när den kommit upp. 

Önskar er en skön söndagkväll!
/Jessica


Kommentarer

Fler inspirerande inlägg

Visa fler utvalda inlägg