Tävling: Inred och vinn 15.000

StyleRoom

Skrivet av SE

Publicerat för sen · 3309 besök

Den uppskattade tävlingen är här igen där du får inreda ett hotellrum! Nu har du chansen att återanvända och förädla det du inte längre behöver! Det bästa av allt,  du kan vinna 15 000kr i kontanter eller en upplevelse för hela familjen i Sveriges mest romantiska destination Älvkarleby, Romantic Sweden.

Image title

Här kan du se hela tävlingsbidraget från förra året av Lina på landet.

Har du prydnadssaker, en skvätt färg/tapet eller ett överskott av textil som inte kommer till nytta hemma*?

Ta då chansen att bli vår vinnare! Mellan 27 december 2015 till den 31 januari 2016 så får du tillgång till att  göra om ditt hotellrum på Älvkarleby Turist och Konferenshotell där du med ditt egna kreativa utryck får  fritt spelrum att skapa något unikt. Är du långväga? Välkommen att övernatta i ditt hotellrum utan kostnad, vi står även för frukost!
Du når Älvkarleby inom 90 min från Stockholm och ett flertal andra städer i Sverige se länk:  Hitta hit

Så tävlar du!

Det finns två alternativ för att få chansen att vara med:

1) Maila ditt namn och telefonnummer till info@alvkarleby.nu. Skriv i ämnesraden "Återbruka mera". Skriv också om du önskar bo kvar i rummet under tiden du ska inreda det.

2) Öka dina chanser att få vara med: Använd kommentarsfältet nedan och länka till ditt hem på StyleRoom, till din blogg eller hemsida där du visar hur du bor eller vad du gjort.

Förutsättningar

Du får helt fria händer på hur rummet ska se ut, hotellrummen som kommer att göras om är olika. Det finns både dubbelrum och enkelrum i tre olika byggnader. Du får välja själv vilket rum du vill göra om, så det är först till kvarn som gäller på rummen. 
 I varje hotellrum finns bland annat säng, sängbord och skrivbord. Allt som finns i rummet får du använda och göra om. Observera att tävlingen går ut på att återbruka så man får inte köpa nya saker till rummet.

Vad händer sen?

Vi kommer att välja ut 10 finalister. Finalisterna kommer att läggas upp på Stylerooms blogg den 1:a februari där du kommer kunna rösta fram vinnaren. 
Vinnaren utses 13 februari 2016. Är man med att röstar fram vinnaren har man chans att vinna en övernattning i vinnarrummet för två personer inkl. frukost och middag.


*Vi står inte för någon ersättning för det ni tar med er och inreder rummet med. När hotellrummet är färdiginträtt är all inredning från och med då hotellets. Endast en tävlande per rum.

Glöm inte att tipsa alla dina inredningstokiga vänner! Lycka till!

Image title

Kommentarer

Fler inspirerande inlägg

Visa fler utvalda inlägg