Sveriges personligaste inredningsbok

Boken innehåller foton från hem runt om i Sverige, bilder som är tagna med vanliga kameror och utan styling, av medlemmar på inredningssajten StyleRoom.se.

Som hemma bjuder på en resa genom svenska hem i olika delar av landet. Personliga bilder och historier som visar enkla lösningar, smarta idéer och användbara tips. Helt enkelt massor med inredningsinspiration för oss som älskar våra hem och gärna vill få nya intryck av likasinnade.Kika genom nyckelhålet…

Innanför dörrarna…

I bokens fyra kapitel får du hälsa på hemma hos ett antal av StyleRooms medlemmar…

Villan

Möt Carita i Onsala som gillar att skriva på väggarna och Johanna som bjuder in till sin moderna Villa Villekulla i Malmö. Träffa Carina som har rött för ögonen och gillar lekfulla, egentillverkade detaljer och Lena i Mölndal som älskar att snubbla över skor i hallen. Jenny i Örebro har Clintan i vardagsrummet medan Fridas hem i Göteborg badar, nästan helt, i vitt. Hanna i Funäsdalen bor i ett inredningsmagasin som dessutom är fullt med älskade designklassiker.


Bostadsrätten

Välkommen till Claes i Malmö som är mest nöjd med det nya golvet och Jenny i Göteborg som letar inredningsdetaljer som får hjärtat att bulta. Kika in hos Jocke, en Stockholmsbo som värdesätter utsikten mest. Hälsa också på hos Madelene i Eskilstuna som gillar humoristisk inredning och träffa Frösöns Erica som är enormt nöjd med renoveringen, särskilt i barnens rum.


Hyreslägenheten

Träffa Emmy som älskar kontraster och gärna sätter lite extra färg på sitt hem i Stockholm. Lisa i Göteborg är en rutinerad fyndhittare som framgångsrikt skapat det mesta av den färgglada inredningen själv. Och hälsa på hos Petra i Örnsköldsvik, som inreder med känsla och har skapat sitt hem från grunden med egna lösningar.


På landet

Välkommen till Anna i Nynäshamn som har renoverat nästan hela stugan färdigt, älskar genomtänkta prylar och framför allt sitt röda kylskåp. Knacka på hos Marika i Färjestaden som blandar gammalt med nytt och gärna byter färger efter säsong. Hemma i Anne-Charlottes stora Bullerbyhus i Mjölby är det inrett med kärlek och platsen det står på ger lugn och ro. Linda i Värnamo förvarar på smarta sätt, drömmer om ett stort kök och älskar sin trappa.


Vi garanterar ett inspirerande innehåll som man gärna bläddrar i om och om igen…

Jag vill köpa boken Som hemma:

  • Jag vill köpa Som hemma. Priset är 119 kr inkl moms (113 kr exkl moms) per bok.
  • Frakt tillkommer med 49 kr för leverans inom Sverige oavsett antal böcker. Leveranstid 1-5 dagar. Till andra länder är fraktkostnaden 159 kr per bok. Betalning med faktura inom 15 dagar.

"Otroligt mycket inspiration och fina bilder! Nu vill man vinna en miljon och göra om hela huset"....
/Ulrika Rainersson, Umeå

Avslutningsvis...

Detaljerna

Boken innehåller 192 sidor inredningsinspiration från 19 av StyleRooms medlemmar. Formatet är 20x20 cm. Boken är i fyrfärg. Bilderna du ser i boken har medlemmarna själva tagit. Texterna baseras på intervjuer med medlemmarna. Formatet gör att boken är smidig och enkel att bära med sig, det fina omslaget gör att boken dessutom kan användas som en unik inredningsdetalj och en fin present.

Bakgrund

Idén till boken kommer från grundarna till StyleRoom.se: Johan Arvidson, Maria Jonasson, Kristian Kvarnsbacke och Martin Alexanderson. Boken har därefter skapats och formats i samarbete med vänner: Malin Lindberg som gjort intervjuer med medlemmarna samt skrivit alla texter och klippan Timo Rinnevuo som formgivit boken och gjort den till det fina bordssmycke den faktiskt är. Men givetvis hade varken sajten eller boken kommit till utan StyleRoom-användarnas fantastiska album och engagemang.

Tack.