Välkommen till Verkstadsön i Motala

Ambivalent_Home

Skrivet av SE

Publicerat för sen

Emma heter jag och jag bor på Verkstadsön tillsammans med min sambo och bästa vän Henrik. Han kommer att nämnas friskt i den här bloggen.

Ursprungligen är jag från Hälsingland men flyttade ner för kärlekens skull i slutet av 2011 och här blir jag nog kvar också. Jag trivs i bäst öppna landskap på att säga. Många svenska sommarhits som går att tillämpa på mitt liv som ni ser ;)


Jag är en född innovatör, sjukligt intresserad av allt som rör vårat hem och inredningen i det. Jag älskar att möblera om och jag spenderar mer tid än vad som är hälsosamt på att surfa efter inspiration i andra hem eller i inredningsmagasin.


När tid och lust finns över bygger jag möbler. Japp ni läste rätt. Jag är inte utbildad i det men jag använder mitt byggande som utlopp för den genomströmning av idéer och tankar som kommer till mig varje dag. Hittills har det blivit ett par kryssbord som jag sålt vidare men vill så småningom bara stå för designen som senare tillverkas på ett snickeri.


Varannan helg jobbar jag och sambon även som stödföräldrar till ett syskonpar på 5 och 6 år gamla och gör "normala" familjesaker. Vi har inga egna barn, än. Jag lider av en sjukdom som heter Endometrios som gör det svårt eller väldigt svårt att bli gravid på naturlig väg.


Ja det var en snabb och grov presentation om mig, jag hoppas att ni kommer att gilla det som visas och berättas om här.
Kommentarer

Fler inspirerande inlägg

Visa fler utvalda inlägg