Tio tips som hjälper dig att hitta en bra och ansedd botoxklinik

Amilebills

Skrivet av SE

Publicerat för sen

Image title

Botox-injektioner fungerar genom att slappna av i musklerna i ansiktet så att huden ser rynkfri och slätare ut, vilket minskar uppkomsten av linjer och rynkor. Effekterna varar i genomsnitt tre månader, varefter Botoxen försvinner och ansiktsmusklerna blir aktiva igen.


Botox göteborg fungerar bra för rynkor som orsakas av ansiktsrörelser, såsom kråksparkar, rynkor och pannrynkor. Injektionerna i sig orsakar endast mycket lätt smärta och tar cirka femton minuter. Botoxbehandlingar är i allmänhet säkra och deras effekter reversibla. Men det har nyligen rapporterats i media om människor som har dåliga erfarenheter av kosmetiska behandlingar. Här är tio tips som du bör tänka på innan du väljer en Botoxklinik:


1. Injicera Botox är en skicklig procedur och bör administreras av en kvalificerad och utbildad läkare, helst en läkare. Det finns erfarna sjuksköterskor som också administrerar Botox och hudfyllmedel i Storbritannien.


2. Kontrollera att utövaren har registrering hos sin relevanta tillsynsmyndighet. För brittiska läkare är detta General Medical Council (GMC). GMC har en onlinetjänst för registreringskontroll som låter dig kontrollera en läkares GMC-status online. I USA har varje stat sin egen tillsynsnämnd.


3. Innan du genomgår något kosmetiskt ingrepp är det viktigt att kontrollera att läkaren har ett lämpligt försäkringsskydd, även känt som medicinsk ersättning, detta för att skydda dig om något går fel.


4. Det finns många etablerade medicinska, dentala och kosmetiska kliniker som tillhandahåller Botox och andra estetiska procedurer. På senare tid har andra lokaler som salonger, frisörer och varuhus börjat erbjuda Botox-rynkbehandlingar. De flesta av dessa lokaler är välutrustade med lämplig standard. Tyvärr är ett litet antal inte idealiska miljöer som är bäst lämpade för att utföra injicerbara behandlingar. Vi skulle råda dig att vara mer försiktig med icke-vanliga lokaler. Botox hemma och Botox-fester är inte lämpliga ställen för behandling.


5. Leta efter tecken på regelbundenhet som kliniker som tillhandahåller botoxbehandlingskliniker minst en gång i veckan på samma plats.


6. Leta efter kliniker och utövare vars huvudsakliga fokus är Botox och andra estetiska procedurer; en bra regel är om de tillhandahåller andra relaterade kosmetiska procedurer som hudfyllmedel.


7. Leta efter tecken på framgång som om kliniken har olika platser inom samma stad eller nationellt.


8. De flesta välrenommerade kliniker erbjuder nu gratis konsultationer till kunder som är nyfikna på proceduren och vill veta mer. Detta är god praxis och låter dig kontrollera lokalerna och personalen för att se till att du känner dig bekväm. Detta är också ett utmärkt tillfälle att ställa frågor till läkaren eller ta upp eventuella problem du kan ha. Det ska inte finnas någon press att få behandlingen i slutet av den kostnadsfria konsultationen.


9. Se till att kliniken erbjuder en uppföljningstjänst. Botox tar upp till två veckor att fungera. Om du tar Botox för första gången vill du vara säker på att du får rätt resultat. Ibland kan små områden missas vid första behandlingen fillers göteborg. Om du är ny på Botox-behandlingar är det bra att läkaren följer upp dig efter två veckor för att försäkra dig om att resultatet är det du letade efter och för att ge dig en påfyllning om några områden missas.


10. I USA debiteras Botox-behandlingar per enhet Botox. De flesta kliniker i Storbritannien tar betalt per område, pannan anses vara ett område, pannan som ett andra område och kråkfötter ett tredje område. Varje på varandra följande område ges vanligtvis till en reducerad avgift jämfört med föregående område. Många kliniker i Storbritannien tar också ut ett tillägg för män som tar Botox (som sträcker sig från £25 - £50), eftersom de har starkare ansiktsmuskler och därför behöver högre doser.Det finns några kliniker som erbjuder Botox till löjligt billiga priser, men billigast är inte alltid bäst, ta inte ditt beslut om pris ensam. Det finns rapporter i USA om skrupelfria utövare som injicerar "falsk Botox", eller ger mycket utspädda doser eller ibland oreglerade versioner av läkemedlet. Kontrollera att det du debiteras ligger runt branschens genomsnittliga pris. I Storbritannien varierar det genomsnittliga priset för tre områden från £250- £400, beroende på klinik och plats. I USA är den genomsnittliga kostnaden för en flaska med Botox runt 400 dollar.botox 

Kommentarer

Fler inspirerande inlägg

Visa fler utvalda inlägg