Midsommardukning 2017

Anneliesdesign

Skrivet av SE

Publicerat för sen · 4905 besök

Midsommardukningen är klar! Eller i alla fall förberedelserna... bara lite som saknas, det viktigaste av allt, familjen! Det blir en midsommarlunch här imorgon med de närmaste. Maten är ganska viktiga också :-) Den förbereder vi idag så att det bara behövs en sista touch imorgon! Dukningen är ett moment som jag gillar väldigt mycket. Jag tycker det är kul att lägga ner lite tid och omsorg för att få rätta känslan... och nej, det är inget bröllop (är redan gift sedan många år tillbaka) utan bara en liten midsommarlunch :-)

Image title

Jag plockade blommor och grönt från trädgården. Trädgården är som en stor skattkammare, speciellt eftersom vi inte ligger och lukar så fort det kommer upp något som inte ska vara där egentligen. Det blir en hel del grönt att plocka in :-) Gillar´t! 

Image title

Jag såg en gren på trädet i trädgården som jag skulle kunna använda till dukningen. Sagt och gjort, mannen sågade ner den och jag plockade det jag skulle ha till dekorationen. Jag fäste olika sorters grönt och blommor med sytråd och på en del ställen fäste jag med tunn ståltråd. Ormbunkarna döljer delar av grenen, men det är fint om lite av den syns tänkte jag.

Image title

Det ska ju inte bli så fint väder imorgon så jag är suuuperglad över skjutpartiet med dörrar som vi fått upp här. Det blir riktigt varmt och gott här inne om man stänger dörrarna. Här kan vi sitta oavsett om det regnar eller blåser! Yeay!

Image title

En riktigt härlig midsommar till er!

Image title


Kommentarer

Fler inspirerande inlägg

Visa fler utvalda inlägg