Laddat upp under helgen!

Aspegrens

Skrivet av SE

Publicerat för sen

Hej,


Under helgen har vi bara tagit det "lugnt" vi har inte gjort så mycket hemma iaf. I Lördags så jobbade jag till kl14 och efter det så körde vi till bo olsson och köpta massa saker till katterna och lite inredningsprylar. Även de första julklapparna blev inhandlade. Igår körde jag själv till Ullared för lite mer shopping :) 

När jag kom hem så gjorde vi trädgården "Höst-redo" vi klippte det höga gräset (som blev under semestern) vi trimade till vår nya häck lite så att den är ungefär lika hög och vi rensade ogräs i (blivande) trädgårdslandet. Vi tog in alla möbler och grillen så nu är det tomt där ute. Men samtidigt har hösten och vintern sin charm.

På kvällen sen så tände jag en massa ljus i vardagsrummet och jag tände vår nya lykta i hallen (även om vi inte kan se den från v-rummet) och gud så mysigt det var när man sprang förbi för att hämta något i köket! Älskar alla ljus.

Jag köpte 4st brandvarnare på Ullared, såna som man kan koppla ihop så att om det börjar tjuta i garaget så går även de som vi har inne i huset. Så riskerar man inte att inte märka det. Perfekt!

Nu till min nya tidsplan:

*Idag (jag slutar 16) ska vi måla klart taket uppe och staketet till trappan :)

*På Fredag (jag slutar 12) ska vi slipa trappan

*I helgen ska vi börja måla taket i hallen nere (hoppas jag)

*Nästa helg ska vi måla trappan :D

Hoppas nu att min tidsplan går i lås! Är så trist att komma hem till ett så mörkt hem. (Hallen nere har mörkt furutak och mörk brun klinker och inga fönster...)

Ha en bra vecka!

Kommentarer

Fler inspirerande inlägg

Visa fler utvalda inlägg