Städar och väntar...

CNHus

Skrivet av AX

Publicerat för sen
Den 2 december fick vi nycklarna och fantastiskt vad roligt det kändes! Genast satte vi igång och på precis två veckor hade vi ut ALLT ur det gamla köket och badrummet, klädvårdsrummet och bastun! Rören bara och väggarna nakna, i köket är även takskivorna nerplockade.

Förra helgen hyrde vi en pikborr och från sen fredag till söndag kväll gick den varm! N svettades bort närmare 10l vätska under tiden vill jag lova! Men allt kom ut och med god hjälp av frivilliga händer! Söndagkväll efter delikat middag i grannskapet bredvid kastade vi ut det sista av betonggolvet på släpvagnen utanför!

Pappor är också mycket bra att ha! Ns pappa har fört bort allt brännbart och all betong och slitit ut bastupanel och min har rivit skivor och dammsugit betongdamm och städat efter oss! Så himla mycket värt!!

Nu är julledigheten här och i veckan fick vi på värmen i huset efter pikningen, överlopps rören avblindade och byggherrarna Jansson och Granlund var över på morgonkaffe och funderade lite på fortsättningen. Tyvärr kan de inte göra så mycket innan vi får nya rören och elen på plats efter nyåret så nu inväntar vi mest. Och städar och röjer undan, eldar i spisen (i veckan var plåtslagaren här med nya skorstenshattar!), gör plats i garaget för material och justerar på plats gamla köksinredningen som nu blir garageförvaring! Man sparar lite på att renovera ändå!

Vi träffade köksplanerar-Leffe i torsdags för feedback på första ritningen och kollade även lite på luckor och bänkskiva. 70-talshuset till trots tror jag nog det får bli vita köksskåp och -luckor. Vi hittade en grå bänkskiva som kändes bra så vi låter Leffe skissa och räkna på det. Troligen måste vi väl iväg i mellandagsträngseln till IKEA och kika också så vi har nåt att jämföra med!

Kommentarer

Fler inspirerande inlägg

Visa fler utvalda inlägg