Detaljer Gör Skillnad

Calixter

Skrivet av SE

Publicerat för sen


Att inreda ett rum med möbler är idag en självklarhet, fler och fler blir mer intresserade utav 
inredning generellt, inte bara möblerna utan även alla detaljer som prydnader, lampor, textilier, krukor och växter. Eftersom man i dagsläget får så mycket inspiration ifrån Sociala medier, influensers som lägger ner otroligt mycket tid och energi på att få till en snygg hemmamiljö för att posta på instagram och inrednings bloggar etc. På så sätt blir man mycket mer påverkad av inrednings hypen när man ser det konstant och blir inspirerad så fort man tar upp telefonen. 

Att ge ett rum fina inredningsdetaljer som lyfter upp möblerna och ger rummet mer känsla och identitet, det är så många olika uttryck man kan skapa med olika sorters detaljer. Använd stora vaser, lampor och ljusstakar för att ge en mer lyxig och pampig look, medans med mindre inredningsdetaljer ger en lite mer hemtrevlig och pysslig atmosfär, självklart man man styra över detta med olika material, färger och hur man kombinerar de olika detaljerna.

Jag som är utbildad inredningsstylist trixar otroligt mycket med hur man använder detaljer i kombination med möbler för att fylla upp och vad som passar till just de specifika rummen, och möblerna för att skapa rätt look och inreda snyggt med en rödtråd. 


Image title


Kommentarer

Fler inspirerande inlägg

Visa fler utvalda inlägg