Hur skall jag inreda mitt sovrum?

Calixter

Skrivet av SE

Publicerat för sen

När man inreder sitt sovrum är det viktigt att man har i åtanke att det skall vara en harmonisk och lugn plats för att man skall kunna sova skönt och lätt. Jag rekommenderar dova väggfärger, gärna lite mörkare dessutom då de inte reflekterar lika mycket ljus som tex vita väggar. Lampor i olika slag är en viktig inredningsdetalj i ett sovrum eftersom man vanligtvis inta har så många ytor att dekorara med prydnader tycker jag som inredningsstylist att det är väl prioriterat med snygga sänglampor eller en större taklampa för att ge sovrummet en mer lyxig look. 

Trendiga vägglampor är att rekomendera de är ofta smidiga på många sätt, de tar inte upp bordyta vilket är bra om man inte har platsen för ett sängbord eller vill hålla de cleant. Dessutom erbjuder vi på calixter många vägglampor med en armaturarm som man kan justera sidledes för att bestämma vart man vill belysa, optimalt om man läser osv. Kombinera en bordslampa med en golvlampa/ vägglampa för att få en "design" känsla i rummet, det behöver inte vara symetriskt ge det en personlig touch och kombinera två favoriter bland lampornas alla olika former.

När man dekorerar med prydnader i ett sovrum är det viktigt att inte ha för mycket smått, ofta har man sina egna privata småsaker som smycken, böcker, glasögon krämer osv, för att försöka styla till de privata småsakerna rekomenderar jag förvaringsaskar eller en snygg skål, där förvarar du enkelt, smidigt och snyggt; smycken, klockor och annat på ett stilrent sätt där du vet vart allting finns. När det kommer till andra dekorativa prydnader så är det även att rekomendera stilrena inredningsdetaljer i neutrala färger för att enkelt få en harmonisk känsla i rummet. Större vaser i kombination med en härlig grön växt i en snygg kruka, ihop med en liten bordslampa i fönstret är allt du behöver för att få en stylad look i sovrummet dekorations mässigt. 


Kommentarer

Fler inspirerande inlägg

Visa fler utvalda inlägg