Förvaringstips till garderoben

DesignConcept

Skrivet av SE

Publicerat för sen · 2303 besök


Image title

Vem drömmer inte om en alldeles för stor garderob, gärna en sån där walk-in-closet som till bredden är fylld med snygga kläder och skor?! Jo, jag är en av dem:)

Men något sådant finns det tyvärr inte plats för hemma hos oss, men däremot försöker jag göra det bästa av det jag har. Vilket är en (ganska) lagom stor garderob som jag har försökt organisera på bästa sätt för att det ska kännas lite sådär extra lyxigt att öppna dörrarna om den och "kliva in" i. För visst är det ju så mycket roligare att välja kläderna på morgonen om garderoben är välstädad och snygg?!

Och har man bra förvaring och en bra struktur i sin garderob så är det inte så svårt att hålla ordning i den varje dag.


Här är några av mina förvaringstips...

Image title

Förvaringslådor/förvaringsboxar i olika storleker är en bra grej. Överst i garderoben har jag ett gäng lådor med sådant som inte används dagligen, som exempelvis skärp, solglasögon och scarves.

Image title

En annan typ av låda är den här varianten. Ett bättre (och snyggar) alternativ än en trådkorg tycker jag. Då sakerna i trådkorgar har en tendens att "ramla emellan" de stora hålen. De här passar utmärkt för förvaring av tex underkläder, smycken eller annat småplock.

Image title

Skor har jag en hel drös av och en bra förvaring till alla skönheter är dessa skolådor. Himla praktiska! De är stapelbara, smidiga att öppna framtill och dessutom ser man innehållet utan att lådan måste dras ut.  

Image title

Jag föredrar att ha mina kläder hängandes på galgar. Tycker det ger en bättre överblick och är lättare att hitta. Nu kan jag tyvärr inte ha alla kläder så på grund av platsen. Men så mycket som går får hänga.


Kommentarer

Fler inspirerande inlägg

Visa fler utvalda inlägg