Liten för sent men who cares!!

Eden

Skrivet av SE

Publicerat för sen
Ett tag innan julen så letade jag efter en Luma Bukett ljusstake, dessa märkte jag var rätt svåra att hitta, och när man letade på tradera så var priserna helt sjuka, men även på olika auktioner så märkte jag att dessa gick för i alla fall 500 lappen och mycket högre.

Så, ingen hittades innan julen, jag jul pyntar inte, men tänkt att det skulle va snyggt som attan att ha denna i fönstret som konstrast till alla dom vanliga tråkiga som finns där ute.

För ett par dagar sen kände jag för en spontan runda på loppis, besökte ett ställe jag sett en jättefin 50-tals soffa jag tänkt reservera och hämta på lördag. Och där på ett av borden stod den jävla ljusstaken! Jag sprang som en galning över dit och tog tag i den, sen tänkte jag "Ok, be ready, kolla priset...." sakta kollade jag priset, och ögonen ramla ur nästan.. den var så billig så hakan ramla ett tag, så skamligt billig så man hade just den lilla summan som fick pengar.

Med tiden så ska jag hitta gloriorna man sätter runt ljusen, som det ska vara. Men det är inte bråttom. Nu står den i fönstret, den får nog stå där ett tag, haha, även fast det inte är jul!

Kommentarer

Fler inspirerande inlägg

Visa fler utvalda inlägg