jag ska måla hela världen lilla mamma...

Ejra

Skrivet av SE

Publicerat för sen
eller ja, iaf hela skåpet som jag pysslar med.

ikväll har jag grundat alla hyllplan, den lilla dörren och 2 lådor. en sida kvar på allt bara, den som de låg på när jag målade.

tänk om man kunde få det man ska måla att sväva. så man kommer åt överallt på en gång! får åka ut i rymden för att måla. fast då svävar väll färgen iväg istället. undra om Gandalf vill komma hit och hålla mitt skåp uppe i liften några timmar???

har även dödat vårens första kryp ikväll. hade fönstret öppet när jag måla. hade bara hunnit börja på 1a hyllplanet när nån liten nattfjäril flög in och satte sig mitt i färgen. när den försökte flyga drog den av sig sina ben. hoppas de inte känner smärta! klämde den i en färgkarta och skrapade bort benen...

tur att man inte är insekt! ojdå, har du brutit benen, jag ska döda dig och spola ner dig i toaletten så ska du se att allt blir bra... tur att läkarna inte säger så! kanske borde tvättat bort färgen och gett fjärilen lite alvedon istället. byggt en rullstol? hmm, verkar som det är dax för mig att sova=) brukar få ännu knäppare ideer när jag är trött än annars.

God natt på er!

Kommentarer

Fler inspirerande inlägg

Visa fler utvalda inlägg