Så många projekt och så lite tid.

Ekmanskan

Skrivet av SE

Publicerat för sen
Ja så är det. Jag har massor av projekt men väldigt lite tid och pengar.
Dessutom skulle jag nog behöva tre fyra villor och en sju åtta sommarstugor för att rymma allt jag vill göra och alla inredningsstilar som jag vill pröva ;-)

Men här hemma i vår "lilla villa" så har jag några små projekt på gång.

Jag ska klä om sofforna i vardagsrummet, eller klä om och klä om, sy överdrag för att dölja de fula slitagen och för att få lite ny färg. Det ska bli brunt i olika nyanser och sen ska jag sy gardiner i brunt, natur och turkost. Kommer bli fint mot våra bruna väggar.
Nu är sofforna vita och röda så det kommer bli mer enhetligt sen och lättare att piffa till med färg på kuddar å sånt om man vill.

Ett annat projekt är ett mycket mindre arbete. Det handlar om gardiner till sovrummet och hitta på någon bra förvaring till sånt som vi nu tryckt in mellan väggen och en byrå.

En svår nöt att knäcka är tvättstugan. Jag vill ha plats för pyssel och stök. Förvaring till sänglinnen och lite pyssel. Även förvaring av skor och sånt som inte används varje dag. Naturligtvis plats för klädvård, torka, vika stryka osv. Och som det ser ut nu så har jag skötbord i tvättstugan och det måste finnas där ett bra tag till och sen har jag förvaring av kläderna till de tre yngsta barnen då dom inte har någon sådan förvaring på sitt rum.
Budgeten är noll och igenting i stort sett och det är det som gör det så svårt. Om jag hade pengar till smarta hyllsystem osv så vore det ju inget problem. Nä detta kräver tankeverksamhet. Helst skulle jag vilja få ut pojkarnas kläder därifrån men vart eller i vad ska man sätta kläderna då...

Åsså har jag sagofåtöljen på småttingarnas rum som jag ska klä om...

Stolarna som står i garaget som ska slipas och målas samt dekoreras med barnens namn och födelsedata.

Ja jag kan fortsätta på listan i all oändlighet men stoppar här.

Eftersom jag nyss registrerat mig på denna sidan så kommer det att dröja lite innan det finns bilder på sånt jag vill visa men nu ska jag försöka få in de bilder jag har.
Vårt hem är absolut inget heminredningsmagasinsutställningshem, nä här är det kompromisser mellan utrymme, inredningsbudget och man tager vad man haver tanken.

Tjingeling!

Kommentarer

Fler inspirerande inlägg

Visa fler utvalda inlägg