Tokig på andrahand

EmiliLavie

Skrivet av SE

Publicerat för sen
Att hyra i andrahand är praktiskt och bra på många sätt om man som vi vill bo billigt och centralt, man kan spara pengar och resa, handla hem saker man älskar. Love It.


Meen.....

Vi hyr lägenheten fullt möblerad av en kompis som flyttat på obegränsad tid, alla hans möbler är kvar, två stora bruna soffor, en ass ful tv bänk som är större än lägenheten samt ett köksbord massivt som en skog av ek. Alltså alla möblerna han har + våra möbler som är två vita nätta soffor ett köksbord som är ett otroligt fint klaffbord från sambons gammel gammel farmor. vilket vi inte kan använda.

Det är så jädrans synd att man aldrig kan påbörja sin inrednings dröm när denna skit är i vägen. Förrådet är super fullt och a här sitter jag nu och skriver på ett svart Ikea skrivbord i en svart skinn data stol som min sambo vägrar göra sig av med =( jag grinar varje gång jag kommer hem och det första jag ser är allt som inte är mitt, allt som jag bara vill sätta eld på. I övrigt älskar jag lägenheten, det är högt i tak ljust och lite äldre charm blandat med nya golv och nytt badrum, så allt är fint och det är synd om man tvingas flytta.

well well någon som har samma problem när man stoppas av fel anledningar?

jag får lägga upp bilder på detta data rum som är lite som ett alkov ihopsittande med vardagsrummet, man kan säga att datarummet förpestar vardagsrummet

tipps tipps

LavieKommentarer

Fler inspirerande inlägg

Visa fler utvalda inlägg