Fram med slägga och kofot!

EnvisaEmma

Skrivet av SE

Publicerat för sen

Vår tanke var att riva allt på bottenplan. Alltså alla fönster skulle bytas, två väggar skulle rivas, alla innertak, alla golv med mera. Och snabbt gick det! Med hjälp av vänner och familj tog det inte många dagar. 

Men man kommer ju alltid åt nya projekt när man börjar riva. Såklart. Planen förändrades något och vår största förändring i detta läget var att bygga ut lilla toaletten. Den lilla, furuklädda toaletten och var helt missfärgad av järnhalten i vattnet. Med den lilla menar jag att man fick dra ner brallorna och backa in om man skulle göra sina behov. 

Image title

Att bygga ut skulle egentligen inte drabba planlösningen mer än att garaget skulle bli mindre och då inte ha plats för någon bil. Vi valde badrum före garage eftersom det finns möjlighet att bygga carport eller liknande i framtiden. 

Sagt och gjort.

Image title

Vilken plats det fann där bak! Vilket utrymme vi fick! Alternativet var annars en liten toalett här, en liten toalett utanför sovrummen och duschrum i källaren. Detta var en mycket bättre lösning då vi kan utnyttja duschrummet i källaren till annat! Tummen upp!

Ett annat projekt, dock planerat från start, var väggarna mellan trapphus, kök och matrum. Med lite proffsig hjälp bestämde vi oss för att riva nästan hela väggen och därför få stort och öppet kök/matrum. Enkelt val! Ner med bärande väggar och upp med järnbalkar. Piece of cake!

Image title

Image title

Image title

Image title

Image title

Planlösningen innan vi började rivningen =)


Kommentarer

Fler inspirerande inlägg

Visa fler utvalda inlägg