Nu vill jag sätta igång!

Fagerbo

Skrivet av SE

Publicerat för sen
Jag blir så sjukt inspirerad av alla fina inredingsalbum här på SR! Det roliga är att jag har mycket här i huset som ska fixas iordning.

Först på tur blir min 2-åriga sons rum. Har kollat igenom jättemånga barnrum här och jag vill att alla snygga inredningar ska få plats i Petters rum! (10 m2)

Sen hoppas jag nåt väldeligt att jag och min sambo kan dra igång och bygga våran övervåning i år. Där ska det bli 2 barnrum och ett allrum och en liten toa. Vi bor i en Smålandsvilla, och meningen var väl att övervåningen skulle vara klar nu, nästan 3 år efter inflyttning, men det är knappt isolerat på ytterväggarna än. (det finns nån i hushållet som prioriterar annat..)

Synd bara att allt kostar och vår ekonomi är sådär.. Det får bli mycket hemmagjort, men det kanske blir bra ändå. Jag vill gärna vara pysslig, men jag är lite så värst kreativ..

Just det, jag ska fixa nya gardiner i köket också. Gammeldags hissgardiner ska det vara. Vet bara inte om jag ska ha en lång över båda fönstrena eller 2 smalare.. Fönstrena är 120 cm breda, det är spröjs på och de sitter med 10 cm mellanrum. Lutar åt 2 st va..? Nån kanske har bilder!?

Kommentarer

Fler inspirerande inlägg

Visa fler utvalda inlägg