Nytt kök med träd

FruniHuset

Skrivet av SE

Publicerat för sen

Image title

Äntligen dags för köksrenoveringen vi längtat efter! Från att ha drömt om en diskbänk vid fönstret, köksö med spis i och dessutom en liten sittplats för läxmys har vi fått resignera och inse att ibland bestämmer huset (och ekonomin)...

Trots begränsningar i både kökets och plånbokens storlek, kunde vi genom en hel del envishet och omplanering få vår vilja fram tillräckligt för att känna att det nya köket blir vårt eget! Köksön med spis blir i stället en halvö med arbetsbänk, diskbänken blir ny med härlig tapet ovanför och sittplatsen får ge vika för barstolar.

Helgen gick till att riva ner så mycket som möjligt av det gamla. En mystisk gubblukt har frigjorts som kan komma från något av de golvlager som tittat fram, usch. Tur att vädret är bra så vi kan vädra hela dagarna!

En rolig överraskning visade sig bakom vår hylla, som suttit inbyggd i ett tidigare fönster. Det visade sig att husets förre ägare satt ett slags fototapet i 60-talsvariant, föreställande ett svartvitt träd, bakom hyllan, och den har ju alltså varit dold hela tiden. Vi funderar just nu på hur vi kan rädda den, och få den att matcha vår nya stil!

Fortsättning följer...

Kommentarer

Fler inspirerande inlägg

Visa fler utvalda inlägg