Var det nu vi skulle välja tapeter?

FruniHuset

Skrivet av SE

Publicerat för sen
Idag var planen att jag skulle till lokala tapethandeln och bestämma mig för en rolig tapet att klä en fondvägg i sovrum+barnrum med. Roligt!

Taggad var jag, och hade t.o.m. avsatt extra tid att fundera klart. Herrn i Huset gav mig fria händer mot att han fick bestämma något annat, vad det nu vad, så det var ju extra kul.
Puh! Efter två timmars bläddrande var jag ännu mindre säker än vad jag var innan jag äntrade affären (den enda jag verkligen gillade var en svindyr sak från PIPstudio -underbar men way over budget), så jag fick lov att sätta detta beslut på time-out och nöja mig med 30 liter tråkvit färg till den grundläggande make-overn.

Väl hemma och ute i cybervärlden upptäcker vi en sida i England, där man kan beställa hur snygga och roliga tapeter som helst till mycket bättre pris, Wallpaperdirect.co.uk. Bilden visar en härlig sak från Marimekko, som dock inte vårt val föll på till slut. Vi fastnade för en annan med ett virrvarr av gammaldags vykort, cyklar och Eiffeltorn..! Hoppas nu det blir lika bra som det såg ut på skärmen.
Även sönerna fick tänka till och önska sig, så nu är planen något slags rymdskepp till Primus och lillen blev såld på en Cars-tapet.

Så nu får vi lägga om planeringen något, eftersom leveransen dröjer några dagar extra, men det är det verkligen värt!

Kommentarer

Fler inspirerande inlägg

Visa fler utvalda inlägg