Tråkiga trådar och Pyssel

FruniHuset

Skrivet av SE

Publicerat för sen
Jamen då var vi ju på god väg här... Kampen mot det färgglada 60-talet går mot sitt slut och väggarna börjar bli vita så smått. Färg är välkommet i vårt liv, men inte så till den milda grad, tack!
Vävtapeten i vårt vardagsrum skulle få sitta kvar under det vita, för att ge det lite liv och struktur tänkte vi, men det medförde några timmars extra jobb med att dra loss trådar som hade hängt löst i några år. Roligt tyckte lillen, i 10 min, sen fick vi slutföra... Trådarna, som till en början såg ut att vara ett femtiotal, visade sig bli fler och fler, och vi drog och drog. Men till sist låg en gigantisk boll av trasseltrådar på golvet och den solkiga vävväggen stod kal. Skönt!

Jag kommer fixa mina roliga detaljer i Pysselrummet senare... Jag blir lite varm i kroppen av tanken - äntligen ett pysselrum! I min tankevärld kommer jag sitta där ofta och ha inspiration och tid att kreera och rekreera. Inga nattnings-fighter eller monstermammor har tillträde där!
De små ljuvliga pojkarna kommer ha ett litet bord där de kan utforska sina kreativa sidor. (Det kan vara så att en liten skeptisk röst inne i mitt huvud protesterar nånstans här, men vadå man kan väl drömma?)

Snart är vi framme vi punkten golvläggning -wehoo! Fortsättning följer...Kommentarer

Fler inspirerande inlägg

Visa fler utvalda inlägg