Zzzover gott här!

FruniHuset

Skrivet av SE

Publicerat för sen
Jag tror minsann sovrummet får räknas som färdigt (för den här gången i alla fall)!
Min härliga tapet blandat med kitschiga inslag tycker jag faktiskt kombinerar både retro, romantiskt och vilsamt!

Vi tog oss både en och två funderare på hur vi skulle lösa det lilla problemet med sängbord, som detta väldigt smala rum inte har plats för.
Men ett annat "problem" visade sig lura på lösningen till detta... Jag har svårt för att slänga fungerande saker, även om de är lite skamfilade, och vi fick i flytten över en IKEAhylla modell smal och hög.
Fram tills nu har den fungerat som TV-bänk, liggande då alltså, men nu har vi stuvat om och använder en sideboard för TV:n. Följaktligen låg åbäket mest i vägen och skapade onda tår och irritation.
Tills jag fick för mig att prova om den kunde göras om till bänk att ha framför sängens fotända med sydda dynor på, började ju klia i fingrarna efter att botanisera bland mina stuvbitar i Pysselrummet. När vi bökat in den i sovrummet såg vi genast att det absolut inte skulle gå -alldeles för bred var den och vi var inte så sugna på att behöva klättra över den. Men genom att flytta den bakom huvudändan i stället fick vi både sängbord och plats för mitt gamla fönster som inte täcker för mycket av favorittapeten, samt ett par minipalmer.

Tänk, vad bra det kan ordna sig! Och så kan jag spara syidéerna till soffkuddarna i stället!Kommentarer

Fler inspirerande inlägg

Visa fler utvalda inlägg