Köksrenovering

Haga26

Skrivet av SE

Publicerat för sen · 1494 besök

Image title

Vi har bestämt oss för att renovera om vårt kök.Har velat göra det rätt länge nu.För inte så länge sedan fick vi en vattenläcka i vårat kök.En liten mus som hade bitit av vattenslangen till diskmaskinen,ghaa.Men nu när det ändå måste göras iordning så varför inte passa på att göra hela köket precis så som vi vill ha det.

Image title

Vi kommer att riva väggen mellan kök och vardagsrum.Med andra ord så ryker min betongtapet som jag gillar så mycket.Jag vill ju ha kvar lite betongkänsla så jag har tänkt använda en färg som är rätt het nu,nämligen Kalklitir.

Image title

Här blir det öppet in till det nya köket och väggen med fönstret ska målas med Kalklitirfärg.

Image title

Det blir en öppen trapp ner till köket från övervåningen.

Image title

Skåpen till höger kommer förvinna och trappen kommer fram.Ni skymtar lite av trappen längst upp till höger.Köket kommer kännas mycket öppnare.Fönstret ska bytas ut mot ett liggande och det är här själva köksdelen kommer vara.

Image title

Köksdelen här kommer försvinna för det är här vi öppnar upp till vardagsrummet.Sen blir det en långsmal köksö i mitten av köket.

Image title

Köket kommer inte helt oväntat att bli vitt.Även golvet så det kommer bli samma golv som resten av nedervåningen.

Vi kommer börja med detta efter jul så än har vi lite tid att planera och ändra om vi skulle vilja.Har ni några bra tips som man bör tänka på så tipsa gärna.Det är ju rätt mycket som ska klicka när man bygger kök.

Kram/Anna

Kommentarer

Fler inspirerande inlägg

Visa fler utvalda inlägg