Fredags relax i källaren

Happy1

Skrivet av SE

Publicerat för sen · 4239 besök


Image title


Visst är väl fredagar den bästa dagen på veckan?! 

Att komma ner i varv på fredag kväll efter veckan är ju bara så skönt och just nu tycker vi att det är extra gott då vi enkelt kan trycka i gång bastun, hälla upp något gott i glaset och njuta nere i vår egen källare. 

Här har vi jobbat som galningar och för er som vill läsa om hur vi gjort finns massor med bilder och förklaringar i albumet." dags för relax i källaren" 

Image title

Direkt när man kommer ner för trappan finns krokar, handdukar och badrockar tillgängliga. Image title

Allt blev verkligen precis som vi önskade men mest nöjd är jag med belysningen som vi satsat mycket på. Just det, en sak är ju inte klart kom jag på. Det kommer bli en stjärnhimmel ovanför badkaret som är förberett. Även ett litet vattenfall har jag kvar att pyssla med. 

Image title

I bastun har vi målat med bastuskydd. Mörka väggar och ljust tak, sitsar och foder. Belysning har vi satt i båda föstren och under den övre sitsen. Det blev alldeles lagom ljust. Små spots från bauhaus. Image title

Image title

Att ha något att sitta på är ju viktigt såklart. I hörnet byggde vi en bänk som är bra att ha om man är flera. Härifrån kan man sitta och titta på lite tv om man önskar. 
Image title

I duschen satte vi små sten för att kunna lägga fallet. Lika sten som vi har uppe runt kaminen. Här med brun fog och uppe med grå fog. Det gör att stenen ser rätt olika ut men ändå lika. Både i duschen och ovanför badkaret har vi byggt in hyllor i väggen med belysning. En riktigt trevlig detalj. 
Image title

Hyllan som vi byggde som vägg till duschen har bra med förvaring till handdukar mm. Image title

Här under bänken kommer vi placera ljudanläggningen som just nu är på lagning. Image title

På väg in till relaxen finns matkällaren som kanske har något gott att erbjuda. Här har jag renoverat upp en gammal ful brun dörr till denna vita med glasruta. Även den finns förklarat i albumet. Image title

Nu har även TV.n kommit på plats. Ska ordna med kablar och dosan på något bra sätt. Kanske blir idol här nere i kväll. Förhoppningsvis ska ljudanläggningen kunna kopplas till högtalarna inne i bastun. Vi får se hur det går att fixa men högtalare har vi redan byggt in i bastun under sitsen. Badkaret som vi placerade rakt ut från väggen blev den bästa lösningen och riktigt fint. Golvblandaren var det lite mer arbete med men väl värt besväret. Jag älskar att bada så detta blir verkligen använt. Image title


Skål och ha en riktigt skön fredag kväll! Kommentarer

Fler inspirerande inlägg

Visa fler utvalda inlägg