Barnrumsuppdatering på gång !

Hemmakatten

Skrivet av SE

Publicerat för sen
Ja både för nya inredningsutmaningar och nytt inlägg i dagboken... det var ju inte igår precis!

Har upptäckt den sista tiden att jag har för många ambitioner och för många val och att det därför blir svårt att prioritera och därför händer just inte mer än ja ... ingenting! Nu fick jag i alla fall tummen ur med ett par saker den gångna veckan som jag tänkte dela med mig av. Tyvärr har jag inte hunnit ta några nya bilder men de kommer ett nytt album snart!

Vi har köpt en ny säng till vår dotters rum. En alldeles fantastiskt fin miniloftsäng (Snow) från MIO. Anledningen till detta lite spontana sängbyte var att vår lilla princessa inte sovit särskilt mycket i sitt eget rum den sista tiden. Min man och jag började båda känna att det inte är särskilt bekvämt att sova i en 165-lång och 70 cm bred säng när man är stor. Så enkelt sagt var målet med sängbytet få lillan att ÄLSKA sin säng så mycket att hon vill ligga kvar i den hela natten. Och - peppar peppar - det har visat sig fungera!

När vi flyttade in i det nya huset var rummet redan fint iordninggjort och vi kände oss nöjda med tapeten som fanns. Nu i samband med den nya sängen är vi lite sugna på att tapetsera om i alla fall. Anledningen är den underbara stjärntapeten med rosa botten och vita stjärnor från MIDBECs Keek-A-Boo (www.midec.se)! Tyvärr kan vi inte göra detta på en gång men håll med om att det kommer bli superfint när tapeten är uppe!

Har också varit inne på Zahra Home Kids (www.zarahome.com) och funderar nu på att beställa överkast "Kids Dot Bedspread". Har redan köpt kuddfodralen redan samt en stjärnpläd därifrån som heter Estrella (beställda från från www.ellos.se som har en Zara Home-butik i sin webshop!).

Sedan sist har det också lagts till en underbart söt liten vit- och rosa-rutig barnfåtölj och fotpall i rummet som vi hittade på Hjärterum i Borås.

Vad som saknar nu - förutom tapeten! - är många gosiga kuddar i fina färger och sköna material att slänga in i "kojan" under sängen så är både vi och vår dotter helnöjda.

De gamla möblerna då? Jo de är fotograferade och ska läggas ut till försäljning på Blocket och jag hoppas att det finns intresse att köpa dem. Sängen och bokhyllan (från IKEA) var ju relativt nya och inhandlades tillsammans med bokhyllan i början av 2008. Håll tummarna!

Nästa projekt att tas i tu med är vårat sovrum - den svarta tapeten lär bytas mot ... ja det vet jag inte men vi har så en utsikt från vårt sovrum som påminner lite om kusten så kanske blir det något som matchar dotterns nya tapet och som har lite kustkänsla.

Kanske blir också sängmöblerna vitmålade men den lilla karamellen ska jag suga på lite till...

Kommentarer

Fler inspirerande inlägg

Visa fler utvalda inlägg