Hatthyllor och skohyllor i lantlig shabby chic stil

Himlarum

Skrivet av SE

Publicerat för sen
Himlarums egendesignade hatthyllor och skohyllor finns nu att beställa!!! Tanken är att man på sikt ska kunna beställa vilken bredd man vill men just nu tillverkar vi bredden 120 cm eftersom den varit mest efterfrågad hittills.
Men kontakta mig gärna om du vill ha en annan bredd! Så fort jag fått ihop tillräckligt många beställningar i samma storlek är det bara att köra!

Hyllorna är målade i antikvit, matt färg och kanterna är slipade för att få den härliga shabby chic-finishen men självklart kan man få dem utan slitage eller beställa dem omålade/trärena.

Skohyllorna har en fin bakkant/krön där man kan få en valfri text målad om man vill. Texten på bilderna passar t ex i en walk-in-closet eller i ett sovrum. Ska skohyllan stå i hallen kan jag måla t ex Belle Maison (Vackra Hem), Välkommen eller husets byggår eller annan valfri text!

För mer info kika i webbutiken www.himlarum.se

Fraktkostnaden varierar beroende på fraktsätt och om de ska hämtas hos ombud eller om de ska levereras hem och om det ska vara på dagtid eller kvällstid. Men ring eller mejla så får du veta mer!

Kommentarer

Fler inspirerande inlägg

Visa fler utvalda inlägg