Renovering

IdaLinder

Skrivet av SE

Publicerat för sen
I fredags fick vi nycklarna till nya huset. Mycket har hänt sedan dess. Killarna har rivit köket och badrummet. Vi har rivit tapeter, spacklat, slipat, målat tak och väggar (delvis, mycket kvar).

På väggarna i nästan hela huset sitter glasfiberväv i äkta sjukhusstil. Den har jag dragit ner idag, vilket jobb...och jag känner nu att jag borde ha haft handskar på mig. Det är ju lite för sent att komma på det nu?

vi har varit på IKEA och beställt kök. Vi svängde också förbi Bauhaus och hittade supersnygga handtag till alla innerdörrar...som heller inte kommit ännu. Det känns som om det är en hel del som hänger i luften men det blir nog bättre när det börjar hända lite mer. Just nu känns det som om vi bara river.

På söndag senast ska vi vara ute ur vårat gamla hus, vi kommer att bo i ett kaos till att börja med men det har fungerat förut så varför skulle det inte göra det nu? Barnen är vana :-)Vardagsrummet har fått nytt golv, valnöt som kommer att ligga överallt. Jag är så nöjd me ddet valet, jag är lite trött på ek och det här blir suveränt bra! Jag tänkte högblank vit men ångrade mig sedan vi lagt in det i gamla huset. Jag har jättelångt, mörkt hår och vitt golv är inte ultimat då. Man får dammsuga hela tiden, men snyggt är det!Lillans rum. Vi var tvugna att riva ner väggen som var till hennes dressing-room. Den som bodde här innan oss hade byggt den och den var så långt ifrån rak man kan komma. Nu är bara frågan om vi ska bygga en ny vägg eller köra på draperier. Jag tänker draperier eftersom det förstärker slottskänslan, vit sammet tänkte jag mig.

Kommentarer

Fler inspirerande inlägg

Visa fler utvalda inlägg