Nu kör vi!

Inredningstokig

Skrivet av SE

Publicerat för sen
Jag har återigen börjat ta upp detta på allvar med projekt! Efter att ha gjort massor med projekt i huset ska jag även börja dokumentera dem. Nu har jag två projekt på gång, ett stort och ett litet.

Det stora är att vi är på gång att köpa ett sommartorp. Det kommer kanske inte hända i morgon men vi letar och så snart vi hittar det perfekta sommartorpet så kommer vi slå till. Vi vet exakt vart vi vill ha det och hur det ska se ut, så nu är det bara att köra! Jag kommer därför att starta ett album som heter "blivande sommarhus" där jag kommer att lägga ut inspirationsbilder till sommarhuset. Det kommer med all säkerhet att innebära en hel del renovering eftersom vi letar efter ett hus från sekelskiftet. Helst vill vi ha ett som innebär renovering så att vi får sätta vår egen prägel på det :-)

Det andra projektet jag har är att jag har fått hem mitt gamla dockskåp från mammas och pappas vind. Det är från början av 80-talet med heltäckningsmatta och bruna och orange färger. Jag har en dotter som är strax över ett år och nu vill jag restaurera det till henne. Jag har ingen aning om hur jag ska börja eller hur jag ska gå tillväga men vad är det man säger? Nu kör vi!

Kommentarer

Fler inspirerande inlägg

Visa fler utvalda inlägg