Adventsbjudning

JennyL

Skrivet av SE

Publicerat för sen · 3777 besök

Image title

Med endast tre veckor kvar till 1:a advent börjar det nu bli dags att planera inför kommande adventsbjudningar. För det är ett underbart sätt att träffas och varva ner mitt i julstressen. Bjud på varm choklad, glögg, pepparkakor, saffransbröd, julgodis... en liten försmak av julen helt enkelt! 

Image title

Kakfat är alltid användbart i dukningar. Dels så får man plats med mycket på ett våningsfat och dels så är det fint att få olika höjder i en dukning.

På det här kakfatet har jag blandat fikabröd med blommor och julprydnader. Kombinera gärna på detta sättet i en dukning för att på ett enkelt sätt få en mer spännande och vacker dukning. 

Image title

Jag har dekorerat kakfatet med ett vackert rött band för att följa färgtemat. 

Mitt tips är att köpa kakfat, uppläggningsfat m.m. i en färg och stil som fungerar året runt. Dekorera dem sedan efter festens färgtema eller årstidens växter. Till midsommarfesten kan den exempelvis dekoreras med murgröna och blomster.

Image title

Image title

Image title

I den här mörka årstiden är det fint med så mycket mysbelysning som möjligt. Här har jag använt mig utav både levande ljus samt ljusslingor.

Image title

Image title

Pepparkakorna förvandlas enkelt till Rudolf med hjälp av lite mörk choklad och Non Stop.Image title


Kommentarer

Fler inspirerande inlägg

Visa fler utvalda inlägg