Ordning i hallen

Jezz

Skrivet av SE

Publicerat för sen · 6410 besök

Alfons Åbergs pappa visste minsann vad han pratade om när han sa "Var sak har sin plats". :) För tänk vad det kan underlätta i vardagen om man har ordning och reda i hemmet! Särkilt i hallen, där alla familjemedlemmar passerar in och ut flera gånger per dag.

I vår hall har vi en grund skjutdörrsgarderob som slukar mycket, samt en sittbänk med lådor, men vi har ändå känt att vi saknat någon enkel barnvänlig förvaringslösning. Lösningen blev ett gäng "skolkrokar" på trappräcket och tre tygkorgar på väggen.

Image title

Vi smackade till med åtta skolkrokar på en gång; två var till våra tre kids, samt två "kompiskrokar". Mannen min tyckte det blev lite förskolevarning över det hela, men jag är supernöjd! Enkelt, snyggt och otroligt praktiskt.

Image title

Och "dymo-nörd" som man är, så har jag självklart märkt krokarna med namn... :)

Image title

Tygkorgarna är från House Doctor and I just love them! Nr 1 är storebrorsans och 2:an och 3:an tillhör småsystrarna. I desssa ryms de mössor, vantar och dylikt som används för tillfället.

Image title

Image title

Även den stora randiga tygkorgen är från House Doctor, och i den får verkligen massor plats. Perfekt för leksaker till exempel.

Image title

Var sak har sin plats helt enkelt.

Trevlig helg på er!

Kommentarer

Fler inspirerande inlägg

Visa fler utvalda inlägg