Bli Inredare. Av Holger Wästlund

Kackholm

Skrivet av SE

Publicerat för sen
Jag sitter och läser ur boken jag vann. Det är så mycket känslor som kommer över mig. Alla de år som jag jobbade som dekoratör, både inom en stor klädkedja men även som freelansare, egen företagare inom klädbranschen, utbildning inom ekonomi-marknadsföring och layout, förkovring inom andra branchser såsom tidning och radio, inköpare av inredningsvaror på ett stort byggvaruhus.... då jag närde en dröm om att bli min egen en dag. Allt jag samlade på mig av kunskap mellan åren 1983-2006. Som sedan fick läggas i malpåse på grund av en svår nackskada och efterföljande stroke.

Genom boken har jag fått bekräftelse på all min kunskap ändå inte är bortkastad utan utgör en bra och stabil grund att stå på. Den ger mig den bekräftelse som jag behövde få för att veta att min ambition att bli inredningskonsult inte är löjlig på något sätt. Jag är på rätt väg.

Redan innan jag vann boken hade jag för mig själv satt upp ett mål: att inom fem år hittat strategier för att kunna jobba med inredning på något sätt om det så bara är för fem timmar per vecka.

Någon vecka innan vinsten hade jag fått ett kompedium av en vän som ska hjälpa mig att bygga upp mina möjligheter, lägga upp strategier. Sedan kom den här boken. Båda dessa böcker har jag fått av människor som gratis vill dela med sig av sina erfarenheter och kunskaper.
Jag ska förvalta dem väl och jag ska fortsätta i deras anda och dela med mig av det jag kan till andra. Man växer då. Man lär sig då.

Tack Holger för en fantastisk bok! Jag ringer dig en dag! Jag har en del idéer......tror jag... ;)

Kommentarer

Fler inspirerande inlägg

Visa fler utvalda inlägg