Vårt sovrum i decembernumret av "Vårt nya hus"

Kackholm

Skrivet av SE

Publicerat för sen
Med posten igår kom senaste numret av "Vårt nya hus". För några veckor sedan blev jag kontaktad här på Styleroom och tillfrågad om vi ville vara med i tidningen Vårt nya hus. Roligt kände jag! :) De hade hittat vårt sovrum här på Styleroom och ville ha det med i sin tidning. Alltid roligt när andra uppskattar det man gjort. :)
En extra bonus och något som fick mig att skratta gott var att på en annan helsida i tidningen hittade jag min gamla jobbarkompis Lisa Bengtsson med sin fina design. :)
En annan av mina vänner från hembygden och som också ofta dyker upp i heminredningstidningar och nu särksilt till jul är Åsa med sina tomtar från Åsas Tomtebod. För att inte tala om Evas Presentverkstad vars produkter finns lite varstans i inredningsbutiker..också en gammal vän o jobbarkompis från hembygden.
Man kan undra vad som finns i jorden och luften i Västbo/Östbo? Driftiga smålänningar växer ur den jorden i varje fall. :) :P Jag har alltid varit stolt över att känan dessa tjejer och att de syns lite varstans... Därför är jag lite extra skrytsam och mallig över själv få vara med i en tidning..samma som Lisa... :P Visst får man vara det ibland? -Mallig?..... Alla kan..det är väl det jag vill ha sagt med detta. Fortsätt o ha kul medan ni inreder och pysslar o fixar i era stugor! Det var så det började för både Lisa, Eva och Åsa. Kramar, Elisabeth

Kommentarer

Fler inspirerande inlägg

Visa fler utvalda inlägg