Hemma hos mig!

Kreativamamman

Skrivet av SE

Publicerat för sen
Jag bor med man och två barn i ett radhus...
Det har inte gjorts så mycket på själva inredningen, sedan det byggdes, så jag har bestämt mig för att göra det lite mer personligt. Jag är just nu mitt i precis ALLT!
Så här ser det ut på min uteplats, när det inte (som nu) finns en massa snö.Jag har fått fria händer av min man att göra som jag vill... bara jag inte inreder allt och alla rum med bara ROSA, min mans värsta mardrömsfärg, jag smyger in lite rosa här och var...

Lampfoten har jag fått av en vän, lampstommen har jag hittat på loppis och tyget är en vitt fluffig kjol med volanger och paljetter, som jag bara har trätt över lampstommen. Den står i min övre hall, och lyser upp tillvaron här hemma.Den här ljus rosa gardinkappan, har jag sytt av tre linnehanddukar. Trots att den är just rosa, så har den fått OK...
Ett virkat grytunderlägg. Varje rundel är en invirkad kapsyl förutom mitten, den är från början locket till en mellanstor glasburk.

Jag är mycket förtjust i att återbruka saker, älskar naturmotiv, fåglar, mönster och kreativt skapande. Den här grytlappen, fick jag av min pappa. Den var på väg till en loppis, jag fick ta en kik i kassen först. Själva grunden var bra, men den var nött och sliten men hade potential. Med en virkad kant och lite dekorationer så fick den sig ett litet lyft.

Kommentarer

Fler inspirerande inlägg

Visa fler utvalda inlägg