Jag är en fattig singel, inte en uttråkad rik hemmafru!

LadyClose

Skrivet av SE

Publicerat för sen
Jag hamnade på SR via nåns blogg som gick via nån annans blogg och kände hur nyfikenheten tog överhand. Jag läste lite om själva SR och fastnade för det Johan skrev, hur han stod där i sin tomma hall och inte hade nån aning hur han skulle fylla sina rum och hur stylat och tillrättalagt allt på nätet var när han skulle leta inspiration. "Shit, det är ju precis så jag känner mig!" tänkte jag och skapade ett konto. Sen började jag spana runt bland medlemmars olika album. Jag hittade några pärlor och riktigt bra idéer men ju mer jag klickade runt ju mer började jag tänka att Johans vision förvandlats till det han en gång fruktat. Nästan majoriteten av albumen jag tittat på är det Johan beskriver som "stylat och tillrättalagt". Det är dyrt, exklusivt, trendigt, färgkoordinerat tja jag vet inte riktigt vilka ord jag ska använda här. Jag kanske har hamnat fel? Vars är dom "vanliga" hemmen? Eller består ett "vanligt" hem med Mio-soffor, svartvita tavlor från IKEA, lampor från IKEA eller "den" designern, rya-mattor, iittala-vaser, väggord i trä, "shabby chic" byrå, handgjorde prydnadskuddar i new england-stil, svarta blanka ytor, rostfritt i köket, tjusiga grafiska fondväggar, nylagda trägolv, proffsdukade matsalsbord (i färgerna turkost, brunt eller "plommon") LISTAN KAN GÖRAS OÄNDLIG MEN JAG AVRUNDAR.

Jag känner hur förtvivlan smyger på. Vafan ska lilla fattiga singel-jag kontra med? Hej, jag har just flyttat hemifrån, det är 9 timmar med buss till IKEA, mina tapeter är skitfula i min lägenhet och jag har inte råd att göra om så jag döljer skavanker med tavlor och låtsas att det regnar! HAHAHA *nervöst skratt*.
Äh, så fort jag städat upp ur mina lådor så ska jag lägga upp mina grand deluxe-bilder på min häftiga våning. Hoppas inte skärmen spricker...
Sen får alla desperate housewifes följa den "spännande" transformeringen av min lägenhet!

(Ehm, hoppas ni förstår min dolda humor i det här inlägget och inte försöker massakrera lilla mig).

/Minna

Kommentarer

Fler inspirerande inlägg

Visa fler utvalda inlägg