Köp en dunjacka lagomt till midsommar

LadyClose

Skrivet av SE

Publicerat för sen
Ägnat dagen till att "vårstäda", dvs hängt fram alla tunna skira sommarklänningar och hängt undan alla tjocka polotröjor och bomberjackor. Gömde undan alla "vinterkläder" i den ena garderoben som fungerar som nåt substitut till städskrubb, förråd m.m. (eftersom dom totalt glömt bort att göra ett skåp som rymmer dammsugare, strykbräda och golvmopp grrr). Vädrade t.o.m lägenheten så att allt asfaltsdamm kom in, härligt med vår! Beslöt mig därför att inte göra ett försök att tvätta mina extremt snuskiga fönster, pollen-perioden får dra förbi först. Iallafall, när jag var uppe i min allra mest vårigaste känsla beslöt jag mig för att springa ner och hämta min post. Och vad får jag se?
H&M har skickat ut HÖSTBLADET! Herregud, det regnade för första gången i år här hemma och dom vill att jag redan ska börja "se fram emot" frosten!
#!% @?
Folk brukar vända på dygnet (helst jag) och är då vaken på natten och sover på dagen. Ska vi börja fira jul mitt i sommaren och beställa shorts mitt i iskallaste december?
All den här "var först"-trenden börjar bli helt hysteriskt.
Nej nu ska jag njuta av ÅRETS FÖRSTA REGNSKUR! <--- älskar regn

Kommentarer

Fler inspirerande inlägg

Visa fler utvalda inlägg