Hello toaster!

LadyClose

Skrivet av SE

Publicerat för sen
Kalla mig barnslig och löjlig eller varför inte besatt? Ja jag vill verkligen äga en gul brödrost. Enda sen jag växte upp från tanken att äga en Hello Kitty brödrost (vilket var ett bra tag sen) så har den gula brödrosten bott i mina tankar. Impulsen att genomsöka hela Sverige och internet på den gula brödrosten har varit lite slumrande på senaste tiden.
Men så ramlade jag över en bild från en heminredningstidning och satte en bit skorpa i halsen. Där var den! Min gula brödrost!


Helt fucking perfekt!

Visserligen hittade jag hemsidan som ägarna till brödrosten hade angivit som inköpsställe men icket att hemsidan hade nån gul brödrost till mig. Bara dyra kaffekoppar för femhundra kronor styck. Så jag tjurade ett slag och sen återgick jag till min vän google.

Men googlar man lite lätt efter gula brödrostar/yellow toaster så får man nästan uteslutande upp Dualits äckliga ljusgula brödrost som ser ut att ha landat från yttre rymden. Inte nog med att den är äckligt ljusgul och ser ut som kattsand så kostar den rysligt mycket för att bara vara en maskin som rostar bröd. Fyratusenetthundranittionio riksdaler!? För en maskin som kan rosta 65 skivor i timmen och har en funktion som gör att brödet inte "hoppar upp"? Jag vet inte hur resterande svensson känner med bröd som hoppar upp från brödrosten men jag tycker det är "charmen" med brödrosten. Att man får brödskivor som hoppar upp. Jag hade velat ha en brödrost där skivan hoppar ur brödrosten och på bordsskivan, då hade man kunnat stå beredd med en assiett som fångade upp brödskivan. Iallafall. Beskåda "underverket" som håller kvar brödet i maskinen.


Monstrum!

Ful och dyr. Kan det bli värre? Nej huvva, jakten på den perfekta brödrosten går vidareKommentarer

Fler inspirerande inlägg

Visa fler utvalda inlägg