Nya bilder i inspirationsalbumet

Lavetta

Skrivet av ES

Publicerat för sen
Har uppdaterat ett av albumen med lite nya bilder, främst från Alvhem interiör, tycker de är helt fantastiska på det de gör. Jag vill flytta in i varenda bild jag ser, typ nu!

Just nu händer det inte så mycket här hemma i lägenheten (dvs. inredningsmässigt), fattiga som vi är så väntar vi på att lönen ska trilla in under morgondagen, och sen ska vi försöka shoppa förnuftigt och verkligen tänka efter så att vi inte blir alltför exalterade, haha!

Har fönstershoppat så sent som idag, gick förbi en liten heminredningsbutik här i El Born på väg hem från jobbet, och jag blev glatt överraskad av deras utbud. Fanns allt & lite till, till ett hyggligt pris dessutom. Fastnade speciellt för ett par vita porslinskoppar utan öron som hade motiv av ett ankare. Det fanns även andra fina koppar, kannor och kökstillbehör som gärna hade fått följa med mig hem... 2 euro styck kostade dem, som fyndat! Tror ni jag hade två euro? Haha..

Det finns även en annan butik här i området som har en lite mer klassisk spansk stil. De gör helt fantastiska fat, koppar, skålar och allt ni kan tänka er utav keramik. Blir garanterat ett besök även där när man har lite mer pengar. Sist jag var där så stod två butiksbiträden och skällde ut varandra efter noter... Men de tar ju alltid förgivet att en blondin inte förstår spanska - men där hade de fel. Akward stämning var i alla fall bara förnamnet på vad det var, haha (hindrar dock inte mig från att återvända!).

Men för att återgå till ämnet - så bara älskar jag unika köksdetaljer, som till exempel skålar, koppar etc. Däremot har jag som krav att det ska finnas en vit köksservis som bas (tallrikar, skålar etc), sen kan man blanda ut det med färgade koppar och skålar för att göra det lite roligare och mer personligt!

Kommentarer

Fler inspirerande inlägg

Visa fler utvalda inlägg