Inköpslista #1

Lavetta

Skrivet av ES

Publicerat för sen
Sådärja, nu trillade äntligen den efterlängtade lönen in, så slipper man känna sig fattig, iaf på ett tag, hehe.

Har suttit här nu på eftermiddagen efter jobbet och planerat budgeten för månaden lite så vi inte går bananas när vi besöker första bästa möbelvaruhus. Jag har så himla svårt att hålla i pengar så det är skamligt, hur lär man sig?!

Nåväl, har i alla fall satt ihop en liten lista på det mest nödvändiga... som jag nämnde lite i förra inlägget. Så här ser det ut:

- Korg för smutstvätt (just nu proppar vi bara in allting i tvättmaskinen, äckligt...)

- Toalettborste! Min karl rengjorde toan häromdagen med plastpåse på handen & tvättsvamp, stackarn. Hehehe.

- Gardiner till vardagsrum & sovrum; jag har tänkt mig modellen "Lill" från IKEA som ni ser här nedanför, den går loss på hela 4 euro/paret. Som fyndat! Jag vill inte ha några tjocka gardiner som stänger ute fint dagsljus vi har i lägenheten - det ska vara ljust, transparent & fint. Kommer förmodligen ändå köpa någon slags rullgardin till sovrummet för att kompensera upp det hela.

- Terrakottakrukor att plantera mina hierbabuena plantor i, och några till för lite vanligt blomster. Är inställd på någon blåaktig liten blomma, typ morning glory. Kanske även passar på att inhandla en lite murgröna, min absoluta favoritväxt - just love it!

- 2 fåtöljer av modellen Lillberg från IKEA. Det har dock utgått från sortimentet har jag upptäckt, så jäkla typiskt. Ville ha två såna helsvarta. Har dock hittat en annons där det fanns två sådana till salu som jag svarat på - dock inte hört något från säljaren ännu. 80 euro för båda två skulle kosta mig, så håll tummarna!

Bild1: Lillberg fåtöljen i gungstolsmodell, som jag också tycker är fin men jag vill helst ha svarta vanliga som inte är gungstol.

Bild2: Morning glory

Bild3: Terrakottakrukor

Bild4: Jag gillar murgröna, syns det? ;) Bilden från Labyrintparken i Horta i BCN, ett av mina favoritställen för att parken är helt fylld av denna underbara växt!

Bild5: Gardinen Lill från IKEA

Kommentarer

Fler inspirerande inlägg

Visa fler utvalda inlägg