Ny lägenhet behöver hjälp!

Lgh42

Skrivet av SE

Publicerat för sen
Hej! Helt ny lägenhet här! Jag håller på att byggas just nu och behöver tips för att få min nye ägare att trivas! 


Jag är drygt 75 kvadratmeter stor och är 2,60 upp till taket. Min utsikt är bra! Jag ligger på plan 4 och har utsikt över både vatten och stad. Stora balkonger och stora glasdörrar ut har jag. I köket har jag ett stort fönster också. Jag hoppas att min ägare kommer att stortrivas, men jag behöver lite hjälp att inreda mig själv. 


Jag har ju en öppen planlösning som kanske sätter lite griller i huvudet på min nya ägare? Hur ska det få plats ett stort och snyggt matbord? Eller räcker det med ett litet matbord för att få alla att trivas? Hur ska jag möblera mitt vardagsrum för att göra det så bra som möjligt för ägaren och alla besökare som jag kommer att få ta emot? Kommer ägaren att trivas med en superöppen planlösning? Eller är det mer trivsamt om jag försöker dela upp mig i både kök och vardagsrum? Jag är öppen för alla förslag. :-)


Jag har dessutom ett litet "språng" (kallas det så?) mellan vardagsrummet och badrummet. Vad ska min ägare göra med det? Finns det något smart sätt jag kan inreda min klädkammare på, som gör att min nya ägare får ett lite enklare liv? Och mina balkonger! De där två inglasade sakerna som hänger utanför mina väggar. Den stora kommer att ha en trevlig kvällssol! Men det räcker ju inte, det behövs mer än så! Den lilla balkongen kommer att ha morgonsol och jag misstänker att min nya ägare kommer att vilja ha så mörkt som möjligt i sovrummet när solen börja skina runt kl 3-4 på morgonen. Gardiner? Ska'r va' nått de'? 

Image title

Du ser min selfie här uppe. Jag finns också i 3D i Google SketchUp-format! (http://goo.gl/cioL5g) Tack snälla du för att du hjälper mig att bli så snygg, välkomnade och trivsam som möjligt tills min nya ägare kommer låsa upp min dörr om några månader! Så spännande det ska bli att få se vem det är! Vill du kontakta mig? Jag har mail! nylgh42@gmail.com

Hör av dig!!!

Kommentarer

Fler inspirerande inlägg

Visa fler utvalda inlägg