Trädgårdsrenovering

Lillaplopp

Skrivet av SE

Publicerat för sen
I helgen, påsken, har vi renovera/fixat i trädgården. Det är inte alltid lätt att ta över ett hus och trädgård efter några som inte varit så trädgårdsintresserade.
Det började på Bauhaus med att inhandla de sista sakerna som behövs för att kunna sköta om trädgården på ett bra sätt. Kvällen samma dag spenderades med att sätta i hop en grill samt inoljande av trädgårsmöbler. Det är dyrt att vara husägere första året. Allt måste inhandlas eller införskaffas på något sätt.
Lördagen spenderade jag 5 timmar åt att plantera blommor i blomsterlåderna, fylla på med täckbark i rabatterna på framsidan och klippa ner vår klätterhortensia som har fått växa helt orört i flera år (detta är vad jag tro i alla fall).
Hortensian har fått bistå som skräphög med. I denna hittade jag en påse med vit sten som jag inte för min vildaste fantasi kan förstå hur man kan kassera i en buske. Dessa stenar är helt underbara och bara måste användas. Sagt och gjort i måndags så bestämmde jag mig för att dessa stenar ska användas som kansten i en rabatt. Ut med både spade, rullebörr (skottkärra)och kratta. Nu är rabatterna färdiga.

Resultat av helgens arbete kommer i ett album senare.

Kommentarer

Fler inspirerande inlägg

Visa fler utvalda inlägg