Tapetval

Loanma

Skrivet av SE

Publicerat för sen
En tapet var given i det nya boendet och det är den underbara SPACE Medaljong från Rusta. Jag har den i vardagsrummet i mitt nuvarande boende och måste ha den på kortsidorna i mitt nya vardagsrum. Långsidorna kommer vara målade vitt.

I köket kommer jag ha vita luckor med handtag som liknar IKEAs Metrik. Mina köksmöbler kommer även de vara vita. Med andra ord kändes det inte helt rätt med vita väggar, så då var jag lite wild and crazy och valde en ljusgrå tapet. Jag vet, crazy! Den ingick inte i Stångåstadens grundsortiment så jag fick betala 500 kr extra för den men det tror jag att den kommer vara värd. Den heter Eco Line 5024.

I sovrummet kommer jag måla alla väggar vita förutom väggen som sängen ska stå vid, den kommer få en tapet som påminner om SPACE Medaljong men som är stora rosor istället för medaljonger.

Hallarna kommer målas vita. Och jag har äntligen övertalat världens bästa pappa om att lägga laminatgolv i sovrum, kök och hall. Yes! Kommer bli billigast möjliga eklaminat eftersom det är en hyresrätt men jag har hittat ett helt okej golv från Rusta som kostar 49 kr/kvm.Kommentarer

Fler inspirerande inlägg

Visa fler utvalda inlägg