Andra dagen....

Lovelylife

Skrivet av SE

Publicerat för sen
Igår revs det tapeter i 4,5 timmar, snacka om att vara trött i armarna *phu* Är dock nöjd över hur duktig jag var, dvs bättre än sambon ;-)

Idag mens jag var på praktik lejde vi in en vän för att hjälpa sambon, mer tapeter revs, är nöjd med resultatet de lyckats med. Käre svärfar var hos oss igår och rev gerderoben i lilla sovrummet samt lite panel i hallen. Idag rev han hallgarderoben=kalas bra!!!!! Fan vilken skillnad men fy fan vilket jobb vi har framför oss.

Tyvärr sprack vår ide om målad puts i vardagsrummet, bestämde oss för att bredspackla och sen tapetsera....Blir för ojämnt samt kommer inte bli lika vackert som vi sett det i våra små söta hjärnor. Men vad sjutton ska vi ha för tapet nu då undrar jag....

Imorn får sambon hjälp av en annan vän mens jag är på ptraktik hela dagen, lite skit slipper jag dock ;-) Nästa vecka blir det full fart. På måndag kommer elektrikern och sätter in nya ledningar, är gammal el och ojordade uttag=dödsönskan. Allt står bostadsrättsföreningen för, förutom dimmeradaptrana vi köpte själva.

Har lejt en bekant att bredspackla alla rummen, får se om vi lyckas få hjälp med lite tapetsering oxå. Satan vad jag längtar tills vi ska spendera lite pengar på golv och tapeter samt färg. Har nyansångest......

Kommentarer

Fler inspirerande inlägg

Visa fler utvalda inlägg