Trappa, kök m.m.

Lowzie

Skrivet av SE

Publicerat för sen
En vecka kvar till julafton och full rulle hemma i vårt radhus!

Just nu håller jag på med två projekt och är påväg att starta ett tredje.

Projekt ett började jag med för jättelänge sedan och det är min klädkammare. Det som är kvar är att spika fast literna och sätta fast ben på en byrå jag köpt. Benen är sprayade i guld då klädkammaren går i vitt, guld och lilametallic. Jag har målat en rätt speciell fondvägg och om jag bara får tummen ur så kommer det snart fotografier.

Projekt två är att måla vår kära 80-tals furutrappa vit. Jag har grundmålat och tagit bort den gråa heltäckningsmattan, så det som är kvar är att lacka klart och sedan sätta dit en ny matta (svart) och avslutningsvis sätta upp eklister som ska vara i framkanten av varje trappsteg. Därefter blir det att gå på jakt efter ekhandtag.

Projekt tre startar imorgon halvt om halvt. Då kommer jag nämligen köpa hela vårt kök och skicka hem det med hemtransport. Sedan kommer vi iof inte börja förrän efter nyårsskiftet (vill ju inte ha högre taxeringsvärde tidigare än vad vi behöver). Spännande! Det blir ett IKEA kök (Ädel vit) med bänkskiva i massiv ek och sockel i ek. Vitvarorna kommer vara svarta med rostfria detaljer (kyl&frys från Bosch, Ugn, häll och micro från Siemens, diskmaskin från Cylinda (integrerad) och fläkt från fjäråskupan. Kakel är inte klart och inte heller färg på väggarna, men det bestäms förhoppningsvis snart (belsutsångest).

Det ska bli kul att se resultatet vilket jag troligtvis kommer kunna göra i slutet av januari/början av februari!

Kommentarer

Fler inspirerande inlägg

Visa fler utvalda inlägg