Jag kan ju aldrig bestämma mig! Varför kan man inte ha flera kök??

MamsellZ

Skrivet av SE

Publicerat för sen
Funderar fram och tillbaka.. Ska jag ha vit panel och samma grå färg som Kp-lina här på styleroom? Eller vit panel och någon mjuk nougatfärg? Panel hela vägen kanske? Vit. Eller knallrosa som jag såg i en Ikeakatalog en gång? Eller bara måla vitt,fixa tapetskarvarna och måla vitt är ju snabbast...
Fast.. Det var ju vansinnigt snyggt med den där ljusblå färgen som de hade i vardagsrummet i filmen 'Tara road'...

Gult tycker jag också om och rummet har ju bara morgonsol... Men alla mina fina saker som jag letat upp då? I grönt? De vill jag ju ha kvar.
Har fina saker i gult också. Och i blått. Men det fungerar ju om väggarna blir vita eftersom gardinen (fått efter kompisens mans lgh, superfina! Tycker mycket om dem.)har både blå, gula, rosa och gröna blommor och blad.

Golvet där är ett kapitel för sig! Blå plasrutor fastlimmade ovanpå ett plastgolv i brunt och orange! Under det finns kanske ett fint trägolv.. Räcker orken till att ta fram det? Nja.. Inte just nu tror jag..

Och, hur ska jag ordna med förvaring? Ska jag ta in de röda vitrinskåpen där istället för i matsalen? Får jag ändå plats med en liten fikaplats där då? Och var ska soffan som står där nu ta vägen? Jag vill absolut inte göra mig av med den, den älskar jag!
Hallen kanske? Men byrån som står där då? Som vi behöver till förvaring. Fina lådor under soffan funkar. Vi får rensa lite bara. Men var ska byrån stå sen?

In i mitt sovrum kanske, men där har jag ju redan en fin ärvd byrå som jag håller på att måla vit. Det går långsamt..

För, in i matrummet går inte! Även om jag tar ut de röda vitrinskåpen, för då ställer jag alla Billybokhyllor där och köper till några så får jag plats med alla böckerna!

Men vad ska jag då ha runt tv;n? Byrån från hallen fast ommålad? Alla dvd;er får ju plats iaf. Men blir det så snyggt? Om jag ställer tv;n ovanpå kan det fungera, men den är så hög..
Och var ska dvd;n och det andra stå?

Inte nog med det, ska jag byta plats på tv;n och soffan? Har iofs nyss möblerat om men är inte helt nöjd. Det kan fungera om jag skaffar rullgardiner eller liknande till de båda fönstren.

Nej, ska man ta sig en funderare till och bläddra igenom några fler inredningstidningar? Eller läsa lite till i boken 'Vackrare hem' som min goding köpte åt mig på auktion?

Kommentarer

Fler inspirerande inlägg

Visa fler utvalda inlägg