25 SEPTEMBER

Marvegaqna

Skrivet av SE

Publicerat för sen
Efter att ha målat, möblerat och dekorerat vårat relativt nya hem insåg jag nu precis att allt är fint men helt fel och otroligt tråkigt. Jag har gått halvhjärtat in i detta - dels för att det fattas pengar, jag har därför köpt det jag behöver men inte det jag verkligen vill ha, och sen också för att jag inte haft tid eller ork att ta tag i inredningsbiten. Mitt hem är en blandning av allt - möbler från mina föräldrar, inredningsdetaljer från butiken jag förut drev, saker jag impulshandlat både i butik och på internet och saker min sambo tyckt varit fina och tagit hem. Denna saliga blandning har gjort att jag känner en bris av inrednings-schizofreni när jag kommer in genom ytterdörren. Har aldrig riktigt insett vad min personliga stil egentligen är, förutom att jag får ångest av för tomma rum och för mycket furu.

Sovrummet är det första rummet jag kommer ta tag i. Men om jag känner mig själv rätt så kommer jag inte kunna hålla mig till att färdigställa ett rum innan jag går över till ett annat.

Det viktigaste för mig är att jag inte ska bli ruinerad under detta projekt, målet är därför att allt ska vara budget men kamouflera sig som lyx.


Kommentarer

Fler inspirerande inlägg

Visa fler utvalda inlägg