Dunderförkyld men tankeverksamhet igång! ;.)

Miiafiia

Skrivet av SE

Publicerat för sen
Sitter här och snörvlar och hostar och snörvlar, och tänker och funderar så det knakar. Har berättat lite om hallen men glömde bort att säga att det finns en spalje vid trappen, som oxå ska målas vit. Där hade vi vår hatthylla förut och skoförvaring och det måste det bli nu oxå.

Har kollat runt lite och hatthyllor är himla dyra så jag tittade lite på ikea och har bestämt mig för Skär skåp med spegel finns i svart och vitt, där kan man förvara/hänga upp lite småsaker i + att man får en hel spegel, Tjusig hatthylla finns också i vit o svart, tjusig hängare för barnen, och trones skoskåp.

Helst skulle jag oxå vilja ha Hemnes skoskåp 4 lådor och då skulle jag vilja ha den mittemot hatthyllan där jag har en liten vägg men då blir jag osäker på om benen är tillräckligt höga för jag har även ett kontaktuttag som mäter i ovankant 24 cm från golvet. Är det någon som har ett sånt skåp som kan kolla??

Vår hall är smal och då skulle den passa där då jag inte vill ha något för djupt som tar plats i gången + ännu mer förvaring för skor. Och eftersom jag kommer ha en rund spegel och 2 vägglampor på var sida ovanför panelen på mellanväggen så ser det nog dumt ut om jag inte har nåt under spegeln...eller vad tror ni? Komma gärna med förslag :-)
Kan försöka beskriva hallen hur den ser ut:
Från ytterdörren sett så går det en trapp upp till höger direkt, på vänster sida ett element (högsmalt)och direkt en toaddörr. Efter trappen på höger sida en spalje 195 cm bred och upp till tak, bakom spaljen en trapp ner till källaren. Efter toadörren en mellanvägg ca 110 cm lång och därefter en öppning till köket. Rakt fram från ytterdörren sett går man in i vardagsrummet.

Nej nu får det bli en kopp kaffe och nezerildusch, Ha en bra dag alla styleroomare!

Kommentarer

Fler inspirerande inlägg

Visa fler utvalda inlägg