Mirro hjälper dig att skräddarsy din drömförvaring

Mirro

Skrivet av SE

Publicerat för sen · 10550 besök


Sprider dina barn kläder omkring sig i hallen? Behöver du göra plats för dina böcker och pärmar? Eller fantiserar du om att förvandla det där rummet som står och samlar damm till en lyxig walk-in-closet?


Inget hem är det andra likt och alla har vi olika behov när det kommer till förvaring. Med hjälp av en måttanpassad garderobslösning är det enkelt att skapa ordning och reda i hemmets alla rum. Fördelarna med våra garderobslösningar är att du får dem måttanpassade både på höjden och bredden - på millimetern efter hur ditt hem ser ut. Det gäller både våra skjutdörrar och garderobsinredningen som efter din beställning sågas för hand i vår fabrik i småländska Hillerstorp. Dessutom kan du välja mellan en rad olika fyllningar och material. Du kan även beställa dina skjutdörrar i valfri NCS-färg.

Image title

För att du ska kunna skapa en så praktisk och funktionell förvaring som möjligt kan du komplettera din garderob med tillbehör som klädstänger, belysning och utdragbara skohyllor. 

För att göra det riktigt enkelt för dig att skissa på din drömgarderob har vi tagit fram ett planeringsverktyg som du hittar på vår hemsida. Klicka här för att komma direkt till planeringsverktyget.

Image title


Kommentarer

Fler inspirerande inlägg

Visa fler utvalda inlägg