IDÉTORKA har vi alla ibland

MysInredning

Skrivet av SE

Publicerat för sen

Äntligen har jag tagit mig tid att dela med mig av mitt stora intresse, inredning med tips, renovering och inspiration! Min alldeles egna sida där jag kan visa och berätta om min inredningsstil och förhoppninsvis kunna ge er tips och ideér. Idétorka har vi alla ibland och då är det kul att kanske kunna kicka igång kreativiteten hos någon igen.    

Att skapa ett personligt och unikt hem behöver inte vara dyrt. Loppisar och olika secondhandbutiker/hemsidor eller auktioner är ställen där du kan fynda roliga, annorlunda och unika föremål. Jag brukar scanna mitt hem innan jag ger mig iväg och tänka "vad är det jag behöver för att få till den delen av rummet" och köpa det som är nödvändigaste just då. Ta en del i taget, bekanta dig med dina fynd och bestäm dig för var du ska ha dom och om dom ska få se ut som dom gör eller göras om. På så vis har du chans att ångra dig och ändra dina planer efterhand som du bygger din borg. Att shoppa på secondhand är inte bara bra för plånboken utan också miljövänligt. Ett annat plus är att när du tröttnat så kan du alltid sälja vidare på ex. loppissidor via facebook eller blocket.

Har du idétorka så ge dig ut på internet och sök inspirationsbilder så hittar du säkert något du gillar som du kan göra din egen version och tolkning av. Om du inte är säker på ditt senaste alster så låt det vara och smaka på det någon dag. Är du fortfarande osäker så ändra igen, lägg till eller ta bort. Det är bara fantasin som kan begränsa dioj

Image title

Image title

Tips: Nu när det börjar bli lite varmare så startar utomhusloppisarna upp igen, ex. baklucke- och torgloppisar. I Malmö finns blandannat en stor loppis på Drottningtorget som brukar starta i april och i morgon den 22 Feb är det även barnloppis i Folketspark. Andra bra loppisar kan du hitta i lokala tidningar eller på loppissidor och anslagstavlor på fb. De bästa loppisarna (enligt mitt tycke) där man kan fynda roliga och annorlunda saker, är byaloppisar. Där kan man hitta roliga saker och det är kul för barnen med då de ofta har lite aktiviteter för hela familjen såsom korvstånd, barntävlingar, lotto, uppvisning av diverse traktorer mm.                                              För mer inspiration titta in på min sida!

Kommentarer

Fler inspirerande inlägg

Visa fler utvalda inlägg