Förnya ditt hem

MysInredning

Skrivet av SE

Publicerat för sen

Image title

Image title


Image title

Image title

Image title


Image titleImage title

Image title

Jag tycker det är otroligt kul att förändra mitt hem, heeela tiden! Jag flyttar runt å flyttar runt så sambon min blir tokig. Men det är så jag varvar ner efter en fullspäckad dag. Istället för att sätta mig och måla som vissa gör, så använder jag istället min kreativa sida till att förändra hemma. Gå och pilla och plocka och samtidigt spinna på nya uppslag, det är skoj! :) 

Det går att göra stora förändringar med små medel. Möblera- eller måla om, flytta runt på dekorationer eller byt gardiner, dukar eller krukor. Byt plädar och kuddfodral eller sängkläder. Klä om soffan, ut och fynda en snygg dekorationskudde, inred med porslinet som står i finskåpet, fram med böckerna som ligger undanstoppade och lägg dom på hög i ett fönster, byt dekorationer i fönstren... You name it! Inred out of the Box och inte så som du alltid gör eller ser i tidningar. Få inspiration från olika ställen- internet, tidningar, hemma hos vänner och ta det till dig, smällt det och gör något kul av det.  

När jag ska göra någon förändring hemma så kan det ofta handla om att jag vill sätta ny färg på något, möblera om, få in lite nya gröna växter eller försöka avspegla årstider och högtider med hjälp av dekorationer. Istället för att använda en vanlig kruka till växterna tar jag kanske istället en fin kopp, en flaska, en burk eller en skål på fot och planterar i. Har du en skänk eller någon avlastningsyta som är tråkig och behöver liv så kan du nu under våren dekorera med blommor som hör årstiden till som ex. tulpaner eller varför inte ta in ett knippe vide och sätta i en vas? Trött på kuddarna i soffan, då kan du alltid köpa textilfärg och färga!

Ofta när jag ändrar om så får det bli med saker som jag redan har. Som jag skrev ovan så är mitt hem under ständig förändring. Här visar jag lite bilder på saker jag använt som pynt och dekorationer i olika sammanhang och miljöer. Här är även  bilder på saker som fått nya skepnader!:) 

Tips: Har du inte så mycket prylar att dekorera med? Låna!! Om du har andra vänner som tycker det är kul med förändringar hemma, byt saker med varann på obestämd tid. Kanske har någon släkting roliga saker liggandes som du kan låna eller kanske få. 

Image titleImage title

Kommentarer

Fler inspirerande inlägg

Visa fler utvalda inlägg