Hurra, det var gult!

Nitrogen

Skrivet av SE

Publicerat för sen
När vi klev in i lägenheten kunde jag lättat konstatera att väggarna inte alls var i färgen smutsaprikos - snarare en varm gul färg! Det måste ha varit de förra hyresgästernas möbler och prylar som fått mig att uppfatta den gula färgen som aprikos. Dessutom visade det sig att besiktningen inte ägt rum ännu, så det finns en chans att hyresvärden kommer att måla om i några av rummen. Hursomhelst kan jag stå ut med den gula färgen ett tag. Jag hade till och med funderingar på att måla gult i något rum...

Jag hade med mig en ljusslinga som jag köpt på Granit. Den hängde jag upp runt köksfönstret. Dessutom packades en rad julklappar med kökstema upp. Den splitter nya stekpannan ställdes på spisen, min antika gröna bordslampa ställdes i vardagsrumsfönstret. När vintermörkret föll blev det jättemysigt.

Badrummet var riktigt fräscht för att vara i en så pass gammal studentlägenhet. Toalettstolen verkade ny. Jag hade med mig en julklapp som jag fått av en kompis: citron- & bergamottdoftande tvål och en handduk i ekologisk bomull. Det känns bra att få ställa in några saker i lägenheten, det är lite som att markera sitt revir.

Vi var en sväng på IKEA och köpte en hel del köksutrustning till lågt pris. Tyvärr fanns inte alla varor som jag skrivit upp på min lista! Min pojkvän ska till ett annat IKEA-varuhus idag för att försöka hitta ett diskställ i trä, pajform och billiga plastgalgar... Själv ska jag packa färdigt mina sista kartonger och sedan åka till lägenheten och börja organisera köket. Har vi tur får vi den ärvda sängen idag också. Det betyder i så fall att vi kan sova över!

Kommentarer

Fler inspirerande inlägg

Visa fler utvalda inlägg